Friday, March 26, 2010

bersiaran dari tmpt baru:)

salam.....
waaaahhhh..lama betul tak online dan update rumah kecik nih....semenjak transfer tmpt baru lansung tak dpt online internet, malah pc pun kena kongsi sampai 5-6 org...adehhhh....!
malas nak komplen lebih2...sy sendiri minta tukar coz nak keja dekat rumah ckit, so benda2 mcm tu tak menjadi mslh kepada saya...no problem:).....

sangat happy keja sini skrg coz selalu travelling and enjoy field work....tak payah pening2 kepala mcm kat HQ dulu...yihaaaa...entry ini tak bergambar coz tis is not my own pc, tunggu sampai waktu nya i dpt pc sendiri and dpt online dgn bahagianya...kakakakaka...

sekian saja dari saya....byeeeeeeeeee....:))

1 comment: