Sunday, July 29, 2007

Kerjaaaa....and kerjaaaa....






~this picture show me "am too tired..need rest..." hehehe...






Alahai....masih sempat jua aku nak tulis blog yeeee...:)

sebenarnya...sebenarnya this 2 days I terpaksa(terpaksa ok) kerja, sebab company kami attend event anjuran karnival PUSTAKA negeri Swk. Fuhhh...what the havoc lahhh...last minute confirmation lagi tuhh. Nasib tak banyak sangat perlu prepare, I cuma kena jaga booth.
I yang sememangnya tak biasa kerja saturday and sunday(ece ece..manja sgt)....this 2 days boleh jadi blur betul sebab terpaksa kerja, yealah ussualy my during weekend I duk kat rumah aje manjang.....doing cleaning, cooking, gardening & spend time wif my doter...bawa dia pegi playground bagai....but yesterday n today, terpaksa lupakan. kalau asyik ingat I pula tension. Lucky today, my hubby ada wif her.

I am not marah or geram..tak kuasa dah, but am tooo tired. Banyak sangat activities here & there till I dah tak larat..today ingat nak minta excuse pulang awal lah...see lah first if our booth "kurang peminat" maybe can, kalau sebaliknya..terpaksa lah di lupakan.

Nothing much, just sad a bit...coz am expecting am pregnant for 2nd one...but today period lah pulak....huhhhh hampa lah sikit. Its ok...next time cuba lagi..insyallah ada rezeki!

till then....bye.

5 comments:

Kak Lady said...

Hai sweetmama....terima kasih kerana berkunjung ke blog kak lady...salam kenal dari akak....

Kalau kene bekerja masa orang semua bercuti memang rasa macam tak puas hati aje kan...? Tapi nak buat camaner...itulah periuk nasi kita...bak kata orang...moga akan termakbul doa utk menimang cahayamata kedua... :-)

Cat Cat said...

Aik, Kak Lady pun kunjung ke sini ya... "Hi, Kak Lady!"

sweetmama,
Try again next time ya. Hopefully we will hear some good news soon!

sWeEt mAMa said...

Kak Lady and Cath...

thanks for drop by on my blog...also appreciated ur kata2 hikmah itu.

hahhaha..project mega always gagal this 3 months....itulah tengah kerja kuat ni:D...ekekeke!

Cokelatrawkz said...

Hello ladies² semua!

Wah, semua lepak situk. Hai to Sweet Mama too. Mudah2an sihat.

Kak Elle said...

salam to you and thanks for coming to my humble blog.

kaklady and cat cat dah singgah juga takpe kita bolih buat group baru ni....hahaha

try harder next time kalau ada rezeki insya'allah.